Samtidigt måste du vara uppmärksam på att endast en kabel är installerad i lägenheten — för att ansluta flera enheter, till exempel för helt trådlös IPTV-visning, måste du köpa en router. idag kan routern fungera trådlöst med nästan alla enheter som har wi-Fi, inklusive dagens tv-apparater för att se på Dreamfilms.

För att visa IPTV rekommenderas att du ansluter alla enheter via en ethernet-kabelanslutning. I Wi-Fi-anslutningsläge är IPTV-visning också teoretiskt möjligt, men i praktiken påverkar störningar från andra åtkomstpunkter eller hinder i vägen för trådlös signalutbredning signifikant kvaliteten på digital tv-mottagning i negativ riktning.

Skönheten i IP-TV ligger i möjligheten till obegränsat urval av videoinnehåll från anslutna Internetresurser, vars volym inte är begränsad av någonting. (EX.ua, megogo.org, oll.tv, You tube) möjligheten att titta på något tv-program eller film vid en lämplig tidpunkt för användaren är förmodligen den viktigaste fördelen med ip-tv. En viktig funktion som Smart-TV har är möjligheten att visa aktuella väder-och valutakurser. glöm inte att ip-tv ger högkvalitativa TV-kanaler.