Trött på att inte se några resultat efter att ha nått gymmet efter några månader? Kämpar för att få muskler trots att gå igenom 1 timmes hårt arbete varje dag? Brunn, vi rekommendera vikt vinnare eller massa vinnare. Det ger ett enormt hopp till en fitnessper-fläkt för att ändra hans/hennes kroppsbyggnad från Slim till muskulös.

Vi presenterar för er topp 4 fakta som du måste tänka på innan du köper en massa Gainer därför gör att du kan göra det korrekta valet.

Som termen antyder, kommer massa vinnare eller vikt vinnare stödja dig att vinna massa eller vikt. Det är en standardprincip som är tillämplig på alla som vill vinna vikt att för att få mer vikt, bör man konsumera mer jämfört med kaloriförbränning.

Även för en bodybuilder, skulle han/hon skulle vilja ha vikt i form av en kruka mage eller muskelmassa? Svaret är uppenbarligen att uppnå muskelmassa, därför, massa vinnare är vägen att gå för att hålla din personliga kondition i form.

Innan vi går vidare till olika produkter på Mass Gainers, låt oss betrakta de 5 viktigaste frågorna om det.
Välja en massa Gainer?

När det gäller den första frågan definierar en Mass vinnare/vikt vinnare inte rent proteininnehåll, men det innehåller också kolhydrater. Normalt sett är dessa termer kända som synonymer, men det finns en kontrast i deras struktur och sammansättning.

Speciellt med kolhydrater kontra protein ratio. The Mass Gainer erbjuder en blandning av proteiner och kolhydrater, förutom med högkvalitativa multivitaminer (tillval) och fetter. På en standard anmärkning, förhållandet mellan proteiner och kolhydrater är inom intervallet 1:3 till 1:5. Tillsammans med detta, förhållandet avgör om om tillägget är en vikt Gainer eller en massa Gainer.

Som en vanlig regel har Mass vinnare ett förhållande på 1:3 som innehåller protein respektive kolhydrater. Med vikt Gainers, förhållandet sträcker sig till 1:5.
Vad gör den till din kropp?

Som nämnts av Jim Stoppani, som är den mest kunniga mannen i muskel kinesiologi, och författaren till den (mänskliga kinetik i 2006) “uppslagsverk av muskel & Strength”: “en massa Gainer är för de människor som inte kan konsumera tillräckligt kalorier, kolhydrater, fett och protein för att bygga gott om muskler. Detta är vanligtvis tonårspojkar och män i deras tidiga 20-talet. “

Dessutom finns det människor som är hårt vinnare vari trots insatser i, är det fortfarande mycket svårt att få någon vikt.

Som tidigare nämnts ger Mass vinnarna konsumenten extra kalorier samt kvantifierade makron, såsom fetter, proteiner och kolhydrater av högsta kvalitet i en snabbt upplöst Shake. På grund av dessa näringsämnen, det orsakar stora skillnader i uthållighet, styrka, och storlek.

När en gym-goer sikta med till öka storleken av hans/henne rygg, Kista, biceps, han/hon maj behov till företa en kalori överskott läge var de skulle bli ätande mer kalori jämförde med vad de bränna bort alltigenom dagen.
Hur ta reda på din lean body mass?

Och, i fråga om att kalori antalet, vilken siffra skulle vara perfekt för att uppnå muskelmassa och se till att fettet hålls till ett minimum?

Först av allt, lean body mass består av benvävnad och muskler samt organ under kroppen. Generellt är det det består av allt, men utelämna fettet under hudytan. Om du vill ta reda på vad din lean body mass har sedan sett dessa steg:

Först, konvertera vikten från kg till pounds där 1kg = 2,2 pounds.
Sedan, du behöver bara mäta vikten med hjälp av en vågmaskin som kommer att informera kroppen fett procent.
Nu, bara dra av kroppsfettet procent från 100 att siffran kommer fram till Lean Muscle massprocent. Exempel: om kroppsfettet procent är 20 då Lean Muscle massprocent kommer att uppskattas vara 80.
Dividera sedan lean muskulös vävnad massprocent med 100 för att uppnå ett decimaltal. Exempel: numret 80 kommer att vara 0,8 eftersom det kommer att divideras med 100.
Dessutom multiplicera muskelmassa procent (i decimalformat) med kroppsvikt i pounds. För en hane som väger 60kg kommer siffran att uppgå till 105,6.
Allt vi behöver göra nu är multiplicera 20 med Lean muskelmassa vikt (i pounds) och kommer att nå kalori beloppet. Exempel: 105.6 × 20 = 2112 kalorier.